Korszerű Kereskedelemért Alapítvány – Pályázati felhívás 2015. tavasz

A „Kiemelkedően tehetséges, szociálisan rászoruló hallgatók ösztöndíjára” pályázhatnak a II.-III. éves, nappali tagozatos hallgatók.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. március 10.!!!

A pályázat feltételei:

1. a tanulmányi eredmény az előző két félévben legalább 4,0
2. a családban az 1 főre jutó jövedelem nem haladja meg a 60 ezer forintot.

Pályázni az alapítvány weboldaláról letölthető „Kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos hallgatók ösztöndíj pályázata” űrlapon lehet, melyhez csatolni kell azokat a dokumentumokat, amelyekkel a feltételeknek való megfelelést igazolja a pályázó (tanulmányi eredmények igazolása a Tanulmányi Osztály által hitelesítve, a családtagok jövedelem igazolása és minden olyan dokumentum, amely a család anyagi helyzetére utal). A pályázatokat – legkésőbb március 10-én  12 óráig – kell leadni a Vendégház földszintjén bejárattal szembeni irodában, vagy a Gazdasági Igazgatóság Titkárságán Nagyné Erikának (Főépület II.e 228)

Bármely nappali tagozatos hallgató pályázhat a Pályázati célrendszerben meghatározott célokra. Részletes tájékoztató és a letölthető „Pályázat” elnevezésű űrlap megtalálható a főiskola honlapján:  – Korszerű Kereskedelemért Alapítvány célrendszerében. Szükség esetén hívható az ügyvezető 06-20/429-7490-es telefonszámon.

Bagi Károlyné dr.
ügyvezető”