Az ADÓ-ja 1%-a nekünk sokat ér

Kedves Honlap Látogató!

A Személyi Jövedelemadója (SZJA) 1%-át civil szervezeteknek, másik 1%-át egyháznak adhatja. Ha nem határozza meg, hogy a 2-szer 1%-át kinek utalják, az az állami költségvetésé lesz.

Mint ismeretes ez az adózó részéről nem jelent kiadást, a támogatásra felhasználható összeg szempontjából viszont nem mindegy mennyi folyik be és adható oda az arra rászorulók részére. A Korszerű Kereskedelemért Alapítvány 2015. évben több mint másfél millió Ft támogatást és ösztöndíjat szavazott meg a hallgatók, a főiskola és az oktatók pályázataira.

Ismert Ön előtt is a nehéz gazdasági helyzet, amely a főiskola alapítványát is érinti. Annak érdekében, hogy ebben az évben is tudjuk támogatni a hallgatókat, az Intézmény Tudományos Diákköri Konferenciát az oktatókat, tudjunk fizetni ösztöndíjat a hallgatóinknak, kérjük, hogy az SZJA 1%-át a Korszerű Kereskedelemért Alapítvány javára ajánlják fel.

Itt minden forint a kuratórium általi döntés alapján ellenőrizhetően a megfelelő és indokolt hallgatói, oktatói támogatásokat szolgálja.

2015-ben 213.102,- Ft felajánlás volt, amit ezúton köszönünk meg támogatóinknak! Ezt az összeget a kiemelkedően tehetséges, szociálisan hátrányos hallgatók kapták meg teljes egészében.

Az alapítvány adószáma: 19216502 –1-16.

Köszönettel:

Korszerű Kereskedelemért Alapítvány kuratóriuma és ügyvezetése